INLOGGEN
«»

Schone schijn

Al jaren zijn ze uit elkaar
gegroeid…waarom doen
ze nog alsof ?
Al wat hen vroeger ooit
verbond.

voorbij.

Ze slapen al jaren niet meer
bij elkaar
Hij ziet het niet als ze een ander
kapsel heeft.
En wat hij doet interesseert haar
niet.

Ze dansen de dans der passie al
zo lang niet meer
Ze blijven bij elkaar en ik vraag
me af : waarom ?
wie houden ze voor de gek …

Is het gemakzucht ? bang om geen
partner meer te hebben ?
Jammer : ze zijn verveelde mensen
in een vermoeiende oude dans !

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fairouz
Actief sinds: 08-02-2014Informatie bij het gedicht:

De schone schijn ophouden voor wie ? Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Schone schijn’ van Fairouz zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.