Emoties

Elnano

Emoties laaien weer op

Bij weer zo’n vliegtuigongeluk
Even staat weer alles op zijn kop
Hoeveel levens nu weer stuk
 
Voelen wat ook zij nu meemaken
Pijn en angst
De weg kwijt raken
Die onzekerheid duurt het langst
 
Zijn ze nog in leven
Of is iedereen dood?
Je zit te rillen en te beven
Je houd je niet meer groot

Ik weet het wel
Elke dag gebeuren ongelukken
Het kost maar één tel
Mensen uit het leven te rukken
 
Maar dit is wat mij raakt
Wat ik nog steeds voel
Omdat ik het heb meegemaakt
Een grote zwarte poel

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Elnano (Actief sinds: 06-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Emoties’ van Elnano zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.