INLOGGEN
«»

dagen van verdriet

In dagen van verdriet mis je iemand

De ogen van iemand

Die je misschien haat

Die je misschien graag hebt

Kunt je het me misschien zeggen

Twijfeld een mens

In zijn mysterieuze gedachte

‘t wordt misschien grijs en donker

In het kleine huisje

Het licht leeft als een bevrijding in ons

Willen we het wel?

Is het te moeilijk het te erkennen

In de pijn van boosaardigheid

Missen we het licht

Dat verdwaald in de bossen

Van een eigen “Ik”

In de duisternis van gedachten

Zien we misschien een brandend kaarsje

Misschien is het kaarsje het begin

Van ‘t ontstaan van nieuwe rivieren

Gezwind vol van zon

Zingend door zijn bochten

Door je eigen wil

Ontdekking van een licht

Leven die je doet ontwaken

In zijn schoonheid

De vlam van het leven

Die brandt voor iemand……..

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

jos van vlaanderen
Actief sinds: 01-02-2014Informatie bij het gedicht:

toen ontdekte ik iemand... Auteursrechten
Op dit gedicht ‘dagen van verdriet’ van jos van vlaanderen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.