Ik mis je pappa

Trieste ik

Denken aan de tijd van toen
Aan vroeger,aan het verleden
Aan de tijden dat je nog bij me was
Kon ik het maar vergeten

Denken aan de tijd van toen
Toen ik met je lachje en huilde
Was je nog maar bij me
Voor eeuwig en altijd

Denken aan de tijd van toen
Aan de dingen die we samen deden
Toch blijf ik altijd aan je denken
Voor altijd uit mijn ogen maar uit mijn hart zal ik je nooit vergeten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Trieste ik (Actief sinds: 01-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik mis je pappa’ van Trieste ik zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.