herken je dit

Wim Rozendaal

Herken je dit gevoel

Dat diepe gevoel van leeg te zijn
Van binnen zo hol 
Dat gevoel van verdriet en pijn
Iedereen wenst je sterkte
Maar het raakt me niet 
Er zijn niet veel mensen die dit herkennen
Dat stille, zo grote verdriet
Eenzaam ben je niet met veel vrienden om je heen
Maar toch dat gevoel, ik ben nu zo alleen.

Rooz

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Wim Rozendaal (Actief sinds: 13-01-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘herken je dit’ van Wim Rozendaal zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.