Ik hield me sterk

Emelien Vanneste

Ik hield me sterk
Tot ik alleen was
Dan kwamen de tranen
Mijn hart huilde
Zo immens verdriet
Had dat niet gedacht
Dat ik terug verliefd was
Nu terug alleen
Met een gebroken hart
Op een dag zal het beter gaan
Maar voor nu
Is het nog te vroeg

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-01-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Emelien Vanneste (Actief sinds: 12-01-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik hield me sterk’ van Emelien Vanneste zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.