Laat mij leven Hoelang nog Zal de lijdensweg d">
«»

laat mij leven

Laat
mij leven



Hoelang nog

Zal de lijdensweg duren

De zenuwdraden

Zijn gespannen



Mijn hoofd slaat op hol

Wat zal er komen

Het hart bonkt om uitleg

Het antwoord komt niet



Ik ben op mijn goede

Voor wat

Ik weet het niet eens

Het euvel

Kan ik niet inschatten



De lat ligt nu te hoog

Laat ze aub zakken

Zodat ik er weer bij kan

En harmonieus met

Het leven

Kan verder gaan.



Claire Vanfleteren ©



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-07-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Claire Vanfleteren
Actief sinds: 11-01-2014Informatie bij het gedicht:

Je wilt iets bereiken in het leven, maar het kan niet altijd, daarom laat die lat zakken en ga verder met je leven dat je aan kan. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘laat mij leven’ van Claire Vanfleteren zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.