Niet wetend waar naar toe Breek">

INLOGGEN
«»

Stilte

Niet wetend waar naar toe
Breekt de nieuwe dag weer aan

Vooruitgang
Is ook angst

Naar een onbekend terrein 
Omdat je niet weet hoe

De dag verstrijkt
In een stille wereld

Een schreeuw van wanhoop
Voorbije grenzen bereikt

En al wat is
En al wat blijft

Is liefde
En een ondraaglijk gemis

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-01-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Erna Kagenaar
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Stilte’ van Erna Kagenaar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.