Valentijn

mimi

De dag van de liefjes is daar al,
verliefde mensen door de hele hal.
Ikzelf kreeg nog geen liefdesbrief,
en ken ook nog geen hartendief.
Valentijn, het feest van Cupido,
we krijgen chocolaatjes van cacao.
Misschien krijg ik wel eens een zoetje,
ik geef hem dan af en toe een snoepje.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-03-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

mimi (Actief sinds: 16-03-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Valentijn’ van mimi zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.