VALENTIJN>

Cock van den Berg

VALENTIJN.

Als je echt om iemand geeft,
Als je hem ontzettend mag,
Als je voor hem alleen maar leeft,
Dan is Valentijn jouw dag.

Je kan 'm dan stil beminnen
Zonder, dat hij weet van jou
Al raak je er van buiten zinnen,
Je voelt je zijn ultieme vrouw.

Valentijn schept hiervoor kansen,
Om met een innige liefdesbrief
Met hem de hemel in te dansen,
Terwijl je roept: " Ik heb je lief ".

Ik grijp deze kans nu zonder schromen,
En ook zonder gedraal,
Dan kan 't er zeker nog van komen,
Dan wordt hij mijn gemaal !

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | /&sort=datum>Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Cock van den Berg (Actief sinds: 29-10-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘VALENTIJN>’ van Cock van den Berg zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.