Een plan voor jou en mij

Vincent Oostrijck

EEN PLAN VOOR JOU EN MIJ

Ik heb een plan voor jou en mij
Voor ons allebei
Voor de rest van ons leven

Geen idee hoelang we leven
We kunnen slechts hopen
Dat ons veel tijd is gegeven
Om samen te mogen zijn

We doen de dingen die we doen
Omdat ze fijn zijn om te doen
Meer hoeft dat niet te zijn :

Koffie drinken
Lekker eten
Muziek luisteren
Films kijken
Theaters bezoeken
Wandelen en fietsen

Eropuit trekken
Mooie plaatsen bezoeken
Ver weg en dichtbij
In Nederland en daarbuiten
In Rotterdam en omstreken

En bij voorkeur
Of eigenlijk uitsluitend
Met jou
Jij allerliefste vrouw

Wij hebben ontdekt
Dat er zoveel meer mogelijk is
Dan we zelf dachten

Het is de liefde voor elkaar
Die ons sterk maakt
We horen bij elkaar

Ik blijf voor je zorgen
En lief voor je zijn
Omdat jij dat verdient

Steeds opnieuw beseffend
Dat we gezegend zijn
Omdat we samen zijn

Ik zal nooit stoppen
Met jou te laten lachen
Met mijn flauwe grappen
Tot nu toe lukt dat aardig

Laten we ons niet te druk maken
Over de wereld om ons heen
Niet meer dan strikt noodzakelijk is

Een mens mag zich altijd zorgen maken
Maar het is niet verplicht
En ook niet aan te bevelen

Op weg naar een bestemming
Op weg naar de toekomst
Via het heden
Wij zijn op avontuur

Zo wordt de rest van ons leven
Kijk het is al begonnen
We hebben er zin in
We komen eraan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-02-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Vincent Oostrijck (Actief sinds: 20-08-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een plan voor jou en mij ’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.