voor altijd mijn Valentijn

Peter Paul Doodkorte

ik wil je een boeket bloemen geven
dat het hele jaar door zal bloeien
bestaande uit woorden uit mijn hart
die jou vertellen hoe lief jij mij bent

niet alleen op deze Valentijnsdag
zeggen zij hoeveel ik van jou hou
want dat wat jij mij steeds betekent
kunnen duizenden rozen niet zeggen

daarom stuur ik dit woordenboeket
bestemd voor mijn rots in de branding
als dank voor de lach traan en zorg
die ik elk moment samen genieten mag


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-02-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Peter Paul Doodkorte (Actief sinds: 21-07-2015)

Informatie bij het gedicht

Geschreven voor Valentijnsdag | 14 februari 2020

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘voor altijd mijn Valentijn’ van Peter Paul Doodkorte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.