Gewoon omdat

Erna Kagenaar

Ik vind je lief
wist je dat?

ik vind je lief
omdat ik nooit zo lief had

zoals ik jou

ik vind je gewoon lief
teveel om uit te leggen

ik vind je lief
is wat ik wil zeggen

omdat je lief bent
voor mij, voor wie je lief zijn

dank je wel voor de liefde
mijn lief en Valentijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-04-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Erna Kagenaar (Actief sinds: 10-01-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Gewoon omdat ’ van Erna Kagenaar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.