INLOGGEN
«»

Lekker ding

 Sinds ik jou ken,
 weet ik dat ik mezelf niet meer ben .
 Dat ik van vreugde iedere morgen,
 blij een liedje zing.

 Dat jij ook op mij bent mag ik hopen.
 Geef mij een kans,
 wil voor jou het vuur uit m'n sloffen lopen.

 Laat me weten of jij dat ook hebt,
 dat je de mijne wilt zijn.
 Stuur mij a.u.b. een kaartje met Valentijn!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

droomster
Actief sinds: 22-02-2014Informatie bij het gedicht:

ik hoop dat ze ja zegt. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Lekker ding’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.