INLOGGEN
«»

De liefde beschreven

 Een onaantastbaar gegeven
 onmeetbaar groot
 Onmisbaar in het leven
 reikt verder dan de dood
 Ondergaan of bedreven
 Heimelijk doch open en bloot
 uitgesproken, soms opgeschreven
 in goud en in rood

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

droomster
Actief sinds: 22-02-2014Informatie bij het gedicht:

geschreven door mijn zoon Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De liefde beschreven’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.