Lieve anonieme aanbidder van mij

Britta Nijhuis

 Je vind mij een heel erg mooie vrouw
 Stond in de kaart van jouw
 Je moet almaar door van mij dromen
 Je kan er niet aan ontkomen

 Al jaren was je te verlegen
 Heb je gezwegen
 Uit angst dat ik om jouw lach
 Was je terughoudend in je gedrag

 Maar lieve anonieme aanbidder van mij
 Als je mij kent van dichtbij
 Moet je toch weten
 Dat je niet hoeft te zweten

 Nooit zou ik iemand pijn doen
 Niemand van zijn trots ontdoen
 Als je werkelijk van mij houd
 Waarom doe je dan zo fout

 Kom gewoon op mij af
 Met een lieve glimlach
 Misschien vind ik jouw ook fijn
 En kunnen wij samen zijn

 Helaas weet ik niet wie je bent
 Toch droom ik nu van een leuke vent
 Lieve anonieme aanbidder van mij
 Kom gauw met je zegje bij mij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Britta Nijhuis (Actief sinds: 12-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Valentijn is een goede dag om te zeggen als je iemand leuk vind, anders weet diegene het nooit

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Lieve anonieme aanbidder van mij ’ van Britta Nijhuis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.