Met Valentijn alleen

Britta Nijhuis

 Deze Valentijn
 Ben ik zo alleen
 Vind ik het leven zo gemeen
 Voel ik alleen maar pijn

 Overal rond om mij heen
 Zie ik blije gezichten
 Stellen die elkaar kussen
 En cadeautjes uitwisselen

 Niemand denkt aan mij
 Ik ben helaas weer vrij
 Mijn eerdere vent
 Is er met een ander vandoor gerent

 Daarom zit ik hier nu te balen
 Heb ik allerlei vragen
 Wanneer is het mis gegaan
 Waarom is het uit gegaan
 Wat heb ik het leven aangedaan

 Maar wat ik mij het meest afvraag
 Waarom heb ik op deze mooie dag
 Niemand, die wil zijn
 Mijn lieve Valentijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Britta Nijhuis (Actief sinds: 12-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Niet iedereen is gelukkig op die dag

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Met Valentijn alleen’ van Britta Nijhuis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.