INLOGGEN

Vaderdags gedichten

De mooiste vaderdag gedichten en gedichten over vaderdag. Bekijk de vaderdag gedichten en kleine korte vaderdag gedichtjes die onze dichters hebben gemaakt, er zit altijd wel een mooi gedicht(je) tussen dat je kunt gebruiken voor vaderdag, de dag waarop alle vaders in het zonnetje gezet mogen worden!

Heb je zelf één of meerdere vaderdag gedichten over vaderdag, of wil je vaderdag gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan ter plaatsing naar ons in via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!


aan mijn vader denkend ALLEEN MET JE VADER !!! 
BEHEERSING (1) !!! Dag lieve papa 
Dag lieve papa, luister even Dag lieve, beste papa 
de beste vader De kleine bij Sofietje 
EEN AARDJE .... Een eersteklas vader 
Een klapzoen, klepperdeklep Een papa is een fijne vent 
Een papa zoals jij  Een vader 
een vader betekent Een vader is je beste vriend 
Gebroken Gedweldig zo'n vader 
gelukkige vaderdag Goede morgen lieve pap 
GROOT VOORBEELD (1) !!! Het mag best vaker vaderdag zijn 
Hij is de allerliefste pa Ik mag dan wel geen dichter wezen 
KAMERAAD (1) !!! LAAT DIE OUWE MAAR !!! 
LIEFDES-MAN (1) !!! LIEFDES-MAN (2) !!! 
Lieve papa Lieve pappa 
MET BARET OP !!! MIJN GROTE LIEFDE-MAN .... 
Mijn pappa Mijn vader 
Mijn vader MOEDERLIJKE LIEFDE .... 
NIET GEDACHT .... NOG EVEN VOLHOUDEN VADER !!! 
ONS GROOTSTE WONDER !!! Op een ochtend als deze 
Op Vaderdag zijn alle vaders jarig OP ZIJN NEK !!! 
Papa is mijn beste vriend Pappaband 
Soms paps STEEDS MEER OP EEN LIJN .... 
Stille vaderdag Tóch bemind 
TOON BREEKT EVEN .... Vader 
Vader VADER EN MOEDER TEGELIJK !!! 
Vader in de hemel  Vader, jij bent de beste 
VADER, MOEDER OP JE PAD !!! VADER-KRACHT (1) !!! 
VADER-KRACHT (10) !!! VADER-KRACHT (11) !!! 
VADER-KRACHT (2) !!! VADER-KRACHT (3) !!! 
VADER-KRACHT (4) !!! VADER-KRACHT (5) !!! 
VADER-KRACHT (6) !!! VADER-KRACHT (7) !!! 
VADER-KRACHT (8) !!! VADER-KRACHT (9) !!! 
Vaderdag Vaderdag 
Vaderdag  Vaderdag 
Vaderdag Vaderdag  
Vaderdag vaderdag 
Vaderdag  Vaderdag 
Vaderdag 2016 VADERDAG EN MOEDERDAG !!! 
Vaderdag, Vaderdag Vaderdag, Vaderdag 
vaders vaders 
vaders vaders hand 
VAN VADER-KRACHT .... Vandaag is het weer Vaderdag 
Waar ben je pap? Wat een man 
ZO VADER ....