Een troostend woord voor velen

Petra Groeneveld

Pas als je de diepte kent
de hoogte mag bereiken
In tijden van de diepste nood
door droogte zou bezwijken

Leer je weer om op te staan
ben je bereidt de ander
vanuit het diepst van je bestaan
te helpen en te troosten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-03-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Informatie bij het gedicht

Medeleven voor al die mensen die uit wanhoop een einde aan hun leven maken.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een troostend woord voor velen’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.