Heilige Helper.

Els Hengstman-van Olst

God liet ons niet als wezen achter
maar wilde voor ons zorgen,
Hij zond Zijn Heilige Helper
bij Hem zijn wij geborgen.

Hij ziet en kent jouw naam
en telt zelfs al jouw tranen,
Zijn Naam is Eeuwige Trooster
en zal jouw wegen banen.

Hij is geduldig en zachtmoedig
wijkt nimmer van jouw zijde
en zal jouw dagen vullen
met Liefde en verblijden!

Zelfs als jij 't niet ziet zitten
overrompeld door verdriet,
Gods Heilige Helper zal je troosten
en is Degenen die uitkomst biedt!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-01-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Els Hengstman-van Olst (Actief sinds: 28-12-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Heilige Helper.’ van Els Hengstman-van Olst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.