Een lieve Bloemengroet

Petra Groeneveld

Een lieve hartelijke bloemengroet
wil ik een ieder geven
Goed voor een blij gemoed
daar wil ik naar streven
En echt die wordt vanuit mijn hart gegeven
wat heb je aan al dat gezeur
die ontnemen je dan de frisse bloemen geur
verwelkt het hart dat al door smart wordt omgeven
Bloemen en de heerlijke Zonneschijn
en dat alles zonder zo veel venijn.
Waar sommige zo heel erg goed in
zijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-08-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een lieve Bloemengroet’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.