De middagen zijn een crime!

Dakoyria

De middagen zijn een crime, zo heeft zij me
bedroefd gemeld
Zo kort na het overlijden van haar vent me
dat in tranen verteld

Het troost haar en geeft weer wat moed als
iemand eens belangstellend doet...
Een telefoontje of een onlinebericht zijn meer
dan welkom! Ik knoop het in mijn oren

Zij is heel duidelijk in haar uitingen, niet iedereen
is dat gegeven... Ik mag ook onafgesproken eens
langs komen Eenzaamheid en verdriet kennen
vele gezichten, ik heb al besloten dat ik kom!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De middagen zijn een crime!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.