Helende gedachten

Roel van Ekeris

Schade in het leven
Positivisme kan genezen
Opbeurende woorden in een strijd
Menselijke aandacht van zorgzaamheid

Je blijft een ander verbazen
Pijn die innerlijk bleef razen
Je voelt je door anderen bemind
Een maatstaf waar genezing begint

Samen delen
Knokken voor dat stukje helen
Menselijkheid in het levensproces
De omgeving weet het opperbest

Schouders om te laten gaan
Waardoor jij steviger gaat staan
Wederzijds gevoel geeft vertrouwen
Het leven op te bouwen

Menselijke zorg is aandacht geven
Van overlast ontheven
Klaar staan is menselijke maat
Streven dat het telkens beter gaat

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Helende gedachten’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.