Troost

Dick Voogd

Troost

In stilte moet je krachten blijven verzamelen.

Het leven is niet eenvoudig in deze moeilijke tijd.

Houd je sterk,
kijk naar de zon als die even voor je schijnt.

De zon heeft echt bijzondere
stralingen, ook al moet je er voor op blijven passen.

In stilte de zon ontvangen,
is één van de vele mooie dingen in het leven.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 30-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dick Voogd (Actief sinds: 06-12-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Troost’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.