INLOGGEN
«»

Maanlict en tranen

Huil niet meer
Wolken kennen de tranen
Inlevend vermogen zal een weg banen
In het delen van het zeer

Kijken naar het maanlicht
Een schouder voor wat evenwicht
De hemel invoelbaar nabij
Je zet alles nog eens op een rij

Een schouder dient repliek tijdens verder gaan
De wereld is voor saam
Tover een kleine glimlach op een gezicht
De laatste traan is erdoor gezwicht

Roel van EkerisĀ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Maanlict en tranen’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.