INLOGGEN
«»

Zij staat klaar

Luchtig vraagt ze me: Heb je al gegeten?
Ik heb óver! Op mijn bevestiging heeft
zij nog iets ánders in de aanbieding

Kribbig geef ik antwoord, weet direct dat
zij dit niet verdient...
Ik verontschuldig me, had eigenlijk het
liefste eens gegriend

Ik ga als uitje mee naar een winkelcentrum
en neem daar plaats Zij maakt haast met
haar boodschappen

Ik bied bij een geschikte gelegenheid koffie
aan Mmmm, lékker! is haar spontane reactie
Wij zien elkaar wel staan

Ik mág van haar uit mijn hum zijn, mits ik het
niet te dol maak
Zij staat toch wel voor me klaar, best vaak.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-06-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zij staat klaar’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.