DEMENT EREN

Danny Vandenberk

Verliezen is niet winnen
Het is opnieuw beginnen
Wetend waar het ooit begon
Turend naar de horizon
Grijs, maar je lijkt weer een kind
Dat zijn eigen waarheden verzint
Vroeger was dat fantasie, nu onmacht
Boos op jezelf, slapeloze nacht
Als kind liefdevol geknepen in de wang
Als oudje bitter en wrang
Tenzij je rust vindt
Je jezelf niet nodeloos opwindt
Niet proberen groot te blijven
We gaan je heus niet afschrijven
Jij bent jij op elk moment
Ook als het leven je voorbijrent
Wij denken dat we grote mensen zijn
Maar we gaan van klein naar groot weer terug naar klein

--------

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-01-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Danny Vandenberk (Actief sinds: 02-01-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘DEMENT EREN’ van Danny Vandenberk zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.