INLOGGEN
«»

De troost van mijn oude dag

In de duisternis van de jaren
die voorbij zijn gegaan
zie ik vandaag een zonnetje
in het tuintje van haar toekomst staan
ze doet mijn leed even vergeten
mijn oude tranen drogen
als die grote blauwe ogen
naar mij kijken met een lach
het is als een balsem
op de wonden van mijn oude hart
haar lach die altijd naar het leven lacht
geven mij de moed
om op de weg des levens
nog even door te gaan
elke dag wil ik haar beleven
zolang mijn dagen
nog in voorraad zijn ...

Aan mijn achterklein kind Louise
7 November 2013

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-08-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

William Elskens
Actief sinds: 21-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De troost van mijn oude dag’ van William Elskens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.