Onvoorwaardelijk

Henk Hoek

Het gaat erom
Dat je begrip toont
Medeleeft in haar verdriet
Niet zelfzuchtig voor jezelf gaat
Dat verdient je partner niet
Het gaat erom
Om haar te steunen
In het verdriet dat haar zo raakt
Geef haar troost en mededogen
Zorg dat zij haar huilen staakt
Het gaat erom
Te leren leven
Met een vrouw en haar verdriet
Geef haar wat je hebt te geven
Meer verlangt zij eigenlijk niet

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-07-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Henk Hoek (Actief sinds: 19-07-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Onvoorwaardelijk’ van Henk Hoek zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.