Zorg voor jezelf

Ies 't Hart

Naar je lichaam luisteren
Hoor je organen fluisteren
Ga jezelf niet dwingen
Probeer wat te zingen
En doe wat je leuk vindt
Wordt weer even kind

Vier eventjes feest
En ben je blij geweest
Dan kun je het weer aan
En kun je verder gaan
Lukt dat niet
Dan heb je groot verdriet

Doe niet zo dwaas
Jij bent de baas
Ga je lekker ontspannen
Dwang gedachten, moet je uitbannen
Doe je eigen zin
Dat geeft je gewin
Ies

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ies 't Hart (Actief sinds: 10-12-2014)

Informatie bij het gedicht

Ben je het slachtoffer van dwang gedachten.Dan kan het heel moeilijk zijn om er vanaf te komen.Je meent dat je er vanaf bent.Maar er zit nog wat dwang.En zo kan het steeds.Er zit nog dwang.Ontspan je en luister naar je lichaam.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zorg voor jezelf’ van Ies 't Hart zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.