Als woorden

Dora

Als woorden je echt troosten konden
dan schreef ik er wel honderden
Als ik je verdriet temperen kon
dan kwam ik naar je toe.

Verscholen treurnis om verlies
van wonderlijke verbondenheid
om voorbijgevlogen impressies
en een vroegtijdige slotscène.

Tijd zal smart verzachten
ook al zie je haar niet meer
ik weet wel haast zeker
je draagt een stukje
van haar mee.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dora (Actief sinds: 04-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Als woorden’ van Dora zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.