Ook al valt het leven wel eens tegen

Petra Korstanje

Ook al valt het leven wel eens tegen
en gaat soms alles verkeerd
Probeer dan uit die tegenvallers
iets positiefs te halen
Dan heb je toch iets
heel belangrijks geleerd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Korstanje (Actief sinds: 10-10-2013)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ook al valt het leven wel eens tegen’ van Petra Korstanje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.