INLOGGEN
«»

Sociale discriminatie

Waarom leven, als het niet kan zoals je wil.
Iedereen moet kunnen doen en laten wat hij wil.
Waarom leven, volgens regels zoals een wet.
Iedereen moet kunnen leven zonder gevangen te zijn in een net.

 

Waarom leven, met een grens.
Voor mij is iedereen een mens.
Waarom leven, op een wereld o zo groot.
Uiteindelijk gaat iedereen toch wel dood.

 

Waarom leven. met een visie of een doel.
Laat gewoon de boel de boel.
Waarom zijn we met zoveel, waarom zijn we met zoveel.
Was dat ooit zo bedoeld, waarom zijn we met zovelen?

 

Uiteindelijk kunnen we niks meer delen.

 

Bruin, paars, geel of wit,
het maakt niet uit in welk werelddeel je zit.
Bruin, paars, geel of wit,
een mens is een mens en thats it

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-01-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Olaf
Actief sinds: 12-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Sociale discriminatie’ van Olaf zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.