De lyriek van apostel Gaatje

Gaatje

Gaatje tussen mijn tanden
Waar ga ik die bom landen
El Kosta komt hier op de beat
K ben met de mannen op de street
Gele blokken langs de macadam
Vier oostblokkers in een tiguan
Fueway mannen je weet zelf
Westside met de bro manbro
Smib x tno op de beat
Ja je weet dat je sterretjes ziet
Want mijn shit is fue op de beat
Ik ben hier met chapo op de street

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-11-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaatje (Actief sinds: 01-11-2019)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De lyriek van apostel Gaatje’ van Gaatje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.