INLOGGEN

Tanka gedichten

Je vindt hier de mooiste Tanka gedichten, lyrische gedichtjes, bestaande uit vijf regels met als lettergrepen de aantallen 5-7-5-7-7. Tanka gedichtjes hebben geen vastgestelde maat en zijn niet onderhevig aan een verplicht rijmschema. Tanka gedichten omschrijven de natuur, natuurindrukken en de gevoelens die men daarbij beleefd.

Heb je zelf één of meerdere tanka gedichten, of wil je kleine/korte tanka gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan ter plaatsing naar ons in via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!