GYM EN SPORT ....

Dichterbijblij

GYM EN
SPORT ....

Is ....
Meestal forceren !!!
Zij hebben de juiste yoga
nooit leren eren !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-02-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Gym is tamelijk recent, vergeleken met meer dan 5 duizend jaar yoga ook hierbij langzaam en zorgvuldig opbouwen en ook niet te vrijblijvend, zoals je oververtegenwoordigd op TV kan zien !!! Veel te oppervlakkig en zelfs ook veel te moeilijke tussendoortjes !!! Bescherm ook de sporters tegen zichzelf ! De kater komt later en kan hekel gaan geven !

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘GYM EN SPORT ....’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.