...Mening gedeeld: reflectieopdracht

Y.A

De opdrachten hierbij voltooid nog een diploma te behalen…?

Opwaarts naar succes en hopelijk met zo min mogelijk falen.

Hierbij nog eens bedankt voor het corrigeren

En nog veel succes in het toekomstig dirigeren…

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Y.A (Actief sinds: 06-10-2019)

Informatie bij het gedicht

Kreeg dit voor een aantal opdrachten bij een afsluiting te lezen: "Schrijf hier wat je allemaal nog kwijt wilt over ondernemend gedrag, je opdrachten, de lessen, je voorstel of iets anders." Sloot af met een gedichtje. Betrof een aantal verplichte delen voor een beveiligingsopleiding.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘...Mening gedeeld: reflectieopdracht’ van Y.A zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.