Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Studie gedichten & studententijd gedichten

Men zegt wel eens dat de studententijd de mooiste tijd van je leven is. De mooiste studie gedichten en gedichten over de studententijd, gedichten over studeren vind je hier in deze apart daarvoor ingerichte rubriek op Dichters.nl. Lange gedichten, maar ook kleine korte gedichtjes die gaan over studie, studeren en de studententijd. School gedichten die gaan over de schooltijd (Lagere school en Middelbare school) zijn ingedeeld in een aparte rubriek, kijk ook daar eens.

Heb je zelf één of meerdere studie gedichten over studeren of de studententijd, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan ter plaatsing naar ons in via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!