INLOGGEN

Studie gedichten & studententijd gedichten

Men zegt wel eens dat de studententijd de mooiste tijd van je leven is. De mooiste studie gedichten en gedichten over de studententijd, gedichten over studeren vind je hier in deze apart daarvoor ingerichte rubriek op Dichters.nl. Lange gedichten, maar ook kleine korte gedichtjes die gaan over studie, studeren en de studententijd. School gedichten die gaan over de schooltijd (Lagere school en Middelbare school) zijn ingedeeld in een aparte rubriek, kijk ook daar eens.

Heb je zelf één of meerdere studie gedichten over studeren of de studententijd, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan ter plaatsing naar ons in via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!