Daydream

Silas

Ik geloof in sprookjes.
In kunnen vliegen, heel hoog vliegen.
Even ontsnappen aan zorgen en beslommeringen.
Dromen over vrijheid en verbondenheid.
Over feestjes en kastelen, tovenaars en magische landschappen.
Over even kunnen zijn..
Ik geloof in sprookjes.
Over rust en blijheid, verre reizen zwevend op een tapijt.
Ik droom over niet meer verdwaald zijn in dat grote enge bos.
Over elfjes en kabouters en een engel die dichterbij komt en met zachte stem zegt, jou mooie sprookjes die bestaan dus echt.
Ik geloof in sprookjes.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Silas (Actief sinds: 02-12-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Daydream’ van Silas zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.