INLOGGEN
«»

Alice

Je trekt aan me.
Je roept dat het te laat is.
Ik moet je volgen,
door bloemenvelden en
bomen in en we vallen.
Je blijft trekken.
We vallen, trippen, dieper
ondergronds, buitenwerelds.
We vallen en landen en je blijft
trekken.
Is het dan zo laat op de dag
dat het effectief te laat is?
Ik blijf maar volgen terwijl
jij blijft trekken.
Tot ik vergeet en toch weet
dat ik ergens
te laat voor ben.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-12-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

DichteresMetHoop
Actief sinds: 12-01-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Alice’ van DichteresMetHoop zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.