INLOGGEN
«»

Geplande voetbalfinale

In de twee uurtjes die mij nu nog toekomen,
voel ik afgekoelde frisse wind de kamer in
stromen

Ik verwonder mezelf over eigen emotioneel
gestress Eventjes vlug, vlug, opgeruimd en
wachten op wat rest...

Die geplande voetbalfinale... Wie zal het
kampioenschap behalen? Vreemd genoeg
ben ik compleet in de voetbal 'mood'

Vaak genoeg dat het me hoegenaamd niets
doet Ach, ik neem het maar zoals het komt
Zo'n stomme bal blijft echter wel ronder dan
rond!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Geplande voetbalfinale’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.