Frankrijk - Portugal; voetbal!

Dakoyria

Het was me het avondje wel! Geboeid keek ik
naar Frankrijk tegen Portugal en het knappe
spel

Ik zat er al helemaal voor klaar: in mijn uppie
en luid juichen klonk wel zo raar
Die penalties, die wil je als liefhebber niet

Van tijd tot tijd, opnieuw een in het verschiet,,,
Voor wie ik nou eigenlijk was?
Ik weet het echt niet, wel zat ik eerste klas!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Frankrijk - Portugal; voetbal!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.