INLOGGEN
«»

Dat magische


dat magische


jij hebt
dat magische van
zwemkampioenen

zij klieven
door het water dat
zich sluit om hun huid

met een rust
en in ontzag over
zoveel mystieke kracht

waar zij passeren
sluiten golven in
verbazing het oppervlak

dat alleen nog
in diepte verplaatste
kolken laat zien

waar jij binnenkomt
is die bewondering ook
te bespeuren in applaus

mensen voelen het
speciale van het moment
dat jij ook herkent

willen meegenomen
worden in jouw flow
van het water ervaren

dat het genoten
contact overstijgt in
paradijselijk evenaren


wil melker
23/05/2021
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Dat magische’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.