INLOGGEN
«»

fc Utreg (utrechts dialect)

Wa dãggie wat ?
Wij zijn toch beter asdat
Laot de Gallewaord maor schudde
We zijn met duzende, un hele kudde

We gaon ze met 10-0 voorbij sjeezen
We schuppe ze d’r lekker in
Voor 020 hebben we niks te vreze
Dumpen ze in de Min

We gaon lãchuh met z’n alle
Geven ze un paordeverschut
Alle ballen d’r lekker in knalle
Voor de beker doen we ut

Ja toch, nie tan?
Ze gaon d’r an.

Roel van Ekeris©


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘fc Utreg (utrechts dialect)’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.