INLOGGEN
«»

TRAINING, NOOIT VERVELING !

TRAINING,
NOOIT VERVELING !

Het leven
glijdt en schuurt,
zodat jij
steeds
wordt bijgestuurd !

Tegen en mee
in de wereldzee !

Stromen
van
vele dromen.

In moeite en gemak,
voor
ieders geef en pak !

Inzicht
weer verlicht !
Waarom open,
waarom dicht ?

Van jouw energie,
met
die ander reunie ?!

Isolatie,
droevige spatie !

Een tegemoet
van Liefdeszoet,

Als stimulans
in
de levensdans !
Graag
die
nieuwe kans !

Samen in variatie,
smullende traktatie !

Lerend,
dat beherend !

En bereid
voor
de bevrijdingsstrijd !

Moeite doen,
Gevende
en ontvangende
zoen .

Verleggende grens
tot
beter mens !

Over jouw rand,
bij
jouw naaste
beland !

Na die gift,
automatisch,
belonende lift !

Om te onthouden,
niet
te blijven
in het koude !

Niemand gevangen
in onmacht en bange !

Elkaar nodig,
niemand misbaar
en overbodig !

Liefdes-Yoga
voor
dat weldra !

Geven
om
te laten
leven !

Universele kracht,
als verbetering,
in jou
en
je naaste
intenser lacht !

Daarom
bij elkaar
gebracht !

Heb jij meer ?
Geef die ander,
verlicht zijn zeer !

Keer
op keer !

Opgespaard,
gegeven,
het meeste
waard !

In hoog geluk,
dat kan
nooit stuk !

Dat jij
dat
mag doen,
als
Liefdessport-kampioen !

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-12-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dichterbijblij
Actief sinds: 03-12-2019Informatie bij het gedicht:

Opgeschreven 24 oktober 2018. De Liefde is de mooiste sport ! Auteursrechten
Op dit gedicht ‘TRAINING, NOOIT VERVELING !’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.