INLOGGEN
«»

Dé herentennis finale!

Je zapt wat uit pure balorigheid en komt toevallig
uit bij DE wedstrijd
Herentennis op het allerhoogste niveau
Jouw eigen kennis houdt niet over, maar zo, zo...

Toch blijf je als vastgenageld de beelden bekijken
De vaste slagen vliegen je als het ware om de oren
Wie zou er met de eer gaan strijken?
Jijzelf maakt je inmiddels al niet meer van de match
los

Wie zou het zo bloedstollend gaan worden:
Federer of Djocovic? De warme maaltijd schiet er
zelfs bij in, totdat eindelijk de umpire ons van
tergende onzekerheid verlost.

Dakoyria, 2019.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-07-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Dé herentennis finale!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.