INLOGGEN
«»

Nog eens willen tennissen

Zij kijkt gespannen t.v. Wimbledon of iets anders krijg ik
mee In gedachten ziet zij zichzelf nog op de tennisbaan
Wat een plezier heeft zij daar gekend; zij ziet zichzelf
daar nóg gaan

Oud geworden en door de tand des tijds versleten heupen
Allang ververholpen en vervangen, toch er nooit meer op in
mogen beuken!
Zij kent heel erg goed de altijd eigen verantwoordlijkheid

Maar wat zou zij graag nog eens gaan voor een balletje,
in een uiterst felle één-op-één wedstrijd!

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Nog eens willen tennissen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.