INLOGGEN
«»

De kracht van buiten

In frisse lucht hap ik naar adem
Mijn hele lijf doet pijn
Toch druk ik die halter hoger
En voel mij vrij van alles

Onder donkere sterrenhemel
Of felle zonnestralen
Strijd ik tegen mezelf
Maar voel me gesteund

Wie wil er nog naar binnen
Als je buiten hebt getraind
Sport zoals het ooit bedoeld is
In gevecht met de elementen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Wichard de Krijger
Actief sinds: 04-02-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De kracht van buiten ’ van Wichard de Krijger zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.