INLOGGEN
«»

Jámmer, Sven!

De stoelen in de ruimte stonden voor 'Sven'
al klaar: In het midden aan de wand een
groot scherm en stilte was daar
Een gespannen afwachting van het gebeuren,
nu geen geklets of verder gaan zeuren!

Nauwlettend volgden we het verloop van de
rit Zo vreselijk jámmer dat het weinig maar
meezit... De oh's en ah's zijn niet van de lucht
Massale steun vanwege de tien kilometer-
vlucht Helaas, hij redt het niet.....
Veel teleurstelling en nog meer verdriet.

Zo gráág hadden we het hem uiteindelijk
gegund Die Canadese Nederlander en Bergsma
hebben het wél gekund Laten we díe vooral
niet uitvlakken en in Sven's schaduw laten
zakken!
Chapeau voor de gehele schaatssport
Zo jámmer Sven, helaas, je kwam wat tekort.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Jámmer, Sven!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.