INLOGGEN
«»

Goal

Koning voetbal
Heerst bovenal
Heb je de bal
Geef hem een knal

De tegenstander pakt hem af
Passeert je in een draf
Nu moet je snel zijn
De afstand is maar klein

Men bedreigt jouw doel
Dat is een verkeerd gevoel
De keeper pakt hem beet
Gedaan is het met het leed

Schiet de bal over de helft
Door diverse spelers bedelft
Onze spitsen gaan er vandoor
Stellen ons niet teloor

Ze scoren een winnend punt
Dat is zeker een stunt
De andere partij krijgt de bal
Die gaan nu in de aanval

Ies

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-10-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ies 't Hart
Actief sinds: 10-12-2014Informatie bij het gedicht:

Het voetbalspel golft heen en weer Zo gaat het telkens weer Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Goal’ van Ies 't Hart zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.